Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Tuin & agro

Shadow Comfort producten

<p><span style="font-size: large;">WAAROM KIEZEN VOOR SHADOW COMFORT VERANDAZEILEN, SHADESAILS EN WAVESAILS?</span></p> <p>* Zeer...

Voor de tuin & agro zijn veel verschillende netten. Een fijne plek creëren in de tuin kan met verschillende doeken en netten. Ook voor de agro zijn er veel netten beschikbaar.

Schaduwdoeken

In de tuin en op het terras kunt u een fijne schaduwplek creëren met schaduwdoeken. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin of het terras. 

Hekwerk oplossingen

We bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen de wind. Met de winddoeken en hekwerkmatten kunt u een aangename windbescherming maken.

Tuinbouw

Gaat u graag in de tuin aan de slag? Dan kunt u verschillende netten goed gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vogelwering, vijvernetten, klimaatdoeken, gronddoeken, windbreekgazen en nog veel meer. Zo haalt u het optimale uit uw tuin.

Agrarisch

Er zijn veel netten voor agrarisch gebruik, bijvoorbeeld stalnetten, landbouwfolie, tuinnetten, afdekvlies en nog veel meer. Zo haalt u het meeste uit uw agrarische teelt.

3w Media