Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Bouw & industrie

Transport

<p>Volgens de wet moet uw vracht goed afgedekt zijn tijdens het transport om te voorkomen dat er lading van een voertuig valt. Onze netten en zeilen zijn hiervoor u...

In de bouw en industrie worden veel verschillende netten gebruikt. Er zijn verschillende categorieën waar de netten in vallen: bouw, transport, goederenopslag, milieu, industrie en accessoires. 

Bouw

Onder de bouw vallen veel verschillende soorten netten voor diverse doeleinden. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld steigernetten, vogelweringsnetten, anti-worteldoeken en dekkleden. Daarnaast zijn er nog veel meer andere doeken en netten voor de bouw toepasbaar. De netten in het assortiment van Nettenverkoop zijn op maat te bestellen.

Transport

Ook in de transport zijn er verschillende netten toepasbaar. Denk hierbij aan containernetten, vrachtwagenafdekkingen of aanhangerafdeknetten. Hiermee kunt u de vracht goed beschermen volgens de wet.

Goederenopslag

Wilt u het magazijn goed beschermen door veiligheidsnetten in het magazijn of de transportband? Bij Nettenverkoop maken we magazijnnetten voor u op maat.

Milieu

Onder milieunetten in ons assortiment vallen bassinafdeknetten en papiervangnetten.

Industrie

Er zijn verschillende netten die in de industrie gebruikt kunnen worden. Wij kunnen u helpen met verschillende netten als gaasnetten, dekzeilen, tochtlamellen, strokengordijnen en gangway netten.

Accessoires

Voor de netten in de bouw en industrie zijn veel accessoires en benodigdheden. Zo zijn er veel verschillende accessoires voor het bevestigen van de netten en doeken zoals haken, schakels en oprolsystemen.

3w Media