Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Nieuws

Uit de wind naar voetbal kijken dankzij winddoek

30-03-2017

De accommodatiecommissie van Flevo Boys zocht naar een oplossing voor de wind op het hoofdveld. Bezoekers staan daar vol in de wind en dat is niet altijd even prettig.

winddoek langs sportveld

De oplossing werd gevonden in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop. Er werden rollen winddoek aangeschaft die langs het voetbalveld zijn aangebracht. Het winddoek was precies op maat zodat het past tussen de sponsorborden en de grond. Op deze manier zijn bezoekers beschermd tegen de koude wind die soms over het voetbalveld kan waaien.

De foto's laten goed zien hoe mooi de oplossing is voor Flevo Boys. Is uw vereniging ook op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Neem contact op met Van den Eijnde Nettenverkoop om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken of bekijk de verschillende kleuren winddoek in onze webshop.

Lees Meer

INNOVATIEPRIJS WINDBREEKGAAS

23-03-2017

Wij feliciteren Mts Smit-Hazenberg met de gewonnen INNOVATIEPRIJS voor WINDBREEKGAAS

MTS Smit-Hazenberg heeft in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop een concept hiervoor ontwikkeld.

Windbreekgaas voor preventie vogelgriep

Hans Hazenberg plaatste windbreekgaas voor de inlaatopeningen om het risico op insleep van het vogelgriepvirus te verkleinen. Dat virus komt via nevel, mest en veren van wilde vogels de stal binnen. Uit de vogelgriepuitbraken van 2013 is bekend dat de verspreiding te maken bleek te hebben met de windrichting en ook dat bij sommige uitbraken de besmetting was ontstaan bij luchtinlaten. Windbreekgaas kan voorkomen dat mest en veren de stal binnenkomen. Het grote probleem is wel dat dit soort gazen snel verstopt raken door stof. Hoe fijner de mazen, hoe sneller ze dichtzitten.

In de VS zijn plannen om alle binnenkomende lucht in pluimveestallen te filteren. In het verlengde hiervan is het idee van Hazenberg zo gek nog niet. Sterker nog: volgens twee door de jury geraadpleegde deskundigen binnen GD en de faculteit diergeneeskunde in Utrecht zou het plaatsen van windbreekgaas op zich een goede zaak zijn. Reden voor een aanmoedigingsprijs.

Hans Hazenberg (46) in het Friese Abbega ontvangt een aanmoedigingsprijs voor windbreekgaas als luchtfilter tegen virusinsleep. - Foto: René den Engelsman

http://www.boerderij.nl/…/Innovaties-boeren-beloond-met-pr…/

Lees Meer

Oprolbaar schaduwdoek

05-09-2016

Een oprolsysteem voor schaduwdoek heeft veel mogelijkheden en geeft u de mogelijkheid naar wens het schaduwdoek op te rollen of niet. Dit kan heel eenvoudig met een kwalitatief oprolsysteem van Nettenverkoop. Wij hebben daarbij de optie tot een handbediend systeem of een elektrisch oprolbaar systeem

Bekijk alle opties in de webshop van Nettenverkoop.

Lees Meer

Waterdichte zeilen bij stormschade

01-07-2016

De waterdichte zeilen van Nettenverkoop zijn geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. De zeilen zijn er in diverse diktes, maar bij stormschade adviseren wij meestal de dekkleden van 250gr/m2. Deze zijn aan beide kanten voorzien van een LDPE coating en hebben een rondom gelaste zoom met koordversterking. De zeilen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar bij Nettenverkoop.

Een waterdicht zeil is een prima tijdelijke oplossing als er bijvoorbeeld dakpannen los zitten of van het dak zijn gewaaid. Ook om andere objecten af te schermen van regen bieden de zeilen veel gemak. Waterdichte zeilen Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. 

Bekijk de waterdichte zeilen in onze webshop

Lees Meer

Bescherm uw fruitbomen met netten

21-06-2016

Fruitnetten zijn de perfect bescherming van uw fruitbomen tegen vogels en ander ongedierte. Met fruitnetten voorkomt u dat de vogels bij uw fruit komen en daar schade aan toebrengen. De speciale vogelweringnetten van Nettenverkoop zijn een professionele oplossing van hoge kwaliteit. De netten zijn verkrijgbaar in diverse maaswijdtes en op rol verkrijgbaar maar ook op maat gemaakt.

Ontdek in onze webshop alle fruitnetten

Lees Meer

Schaduwdoek bij Nettenverkoop

13-05-2016

Een schaduwdoek is een handige manier om een flexibele, koele en schaduwrijke plek in uw tuin te realiseren. Niet alleen in de tuin, ook op terras, strand, op de camping en bij kinderdagverblijven ziet u steeds meer schaduwdoeken. 

Bij Nettenverkoop vindt u schaduwdoek van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees hier mee over schaduwdoek

Lees Meer

Nieuw: PVC Strokengordijnen bij Nettenverkoop

23-02-2016

Door de groeiende vraag vanuit de markt naar een flexibele afscheidingsmogelijkheid vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop nu ook tochtlamellen of strokengordijnen. De transparante PVC stroken van 3mm dik zijn van een hoge kwaliteit en hebben vele voordelen, zoals:

  • energiebesparing
  • beperking van warmte- en koudeverlies
  • goede toegankelijkheid voor personen en dieren
  • vermindering van tocht, stof en ongedierte

Lees meer over het gebruik en de voordelen van PVC Strokengordijnen.

Via onze website kunt u de strokengordijnen en tochtlamellen eenvoudig bestellen in de gewenste maat. Ook de ophangsystemen en klemprofielen vindt u in de webshop.

Direct online bestellen

Lees Meer
3w Media